OSTRAVA CUP - 3. až 5. června 2016

14.06.2016 10:46

Tak a máme tady závěrečného shrnutí našeho výletování do Ostravy za které moc děkujeme Peti Svobodkovic ;-)

 

 

Dne 3. 6. se smíšený tým našich starších žáků a dorostenců vydal poměřit síly a zkušenosti s dorostenci z jiných týmů na letošní ročník Junior Ostrava Cupu. Po úspěšném příjezdu do Ostravy, kdy se trenérům podařilo nikoho neztratit, nás čekal první zápas ve skupině napěchované ligovými týmy.

V počtu čtrnácti hráčů jsme v Trojhalí Karolina nastoupili proti dorostu FBŠ Hummel Hattrick Brno. Bohužel i přes veškerou snahu a odhodlání jsme podlehli zkušenostem Brna a míček nám v brance zazvonil celkem sedmkrát. Nicméně i tak byl výsledek nad naše očekávání a my odcházeli sice vyčerpaní, ale motivováni ukázat v dalším zápase, co v nás je. Z Trojhalí jsme se odebrali na laser game, kde jsme znova nakopli vrtulu a zničili se tam asi stejně tak, jak při zápase. 

Poté do školy, ve které nás ubytovali a večer jsme se vypravili do haly Varenská, kde nás čekal 2. zápas skupiny proti domácímu týmu 1.MVIL Ostrava. Tentokrát se na nás také neusmálo štěstí, přestože jsme už hráli v plném počtu i s Marťou Vajďákem. Podepsala se na nás jak únava, tak i nezvyk hrát tak pozdě večer a nedostatek tréninků. Úspěchem však byl náš první gól, kterým Šíma Pekař poprvé za turnaj úspěšně prorazil obranu soupeřů. 

Ve zdraví jsme se vrátili zpátky do školy, spokojeně popapkali (o půlnoci) a hurý spinkat.

Druhý den byl náš dopolední program, po rozhodnutí trenérů, jasný – Ostravská zoo. 

Po krátké prohlídce a obdivování zvířátek jsme opět vyrazili do Varenské, tentokrát na poslední zápas základní skupiny proti 1. SC Vítkovice. Ani u nich nás jeden gól, vstřelený Marťou Vajďákem, nezachránil a ze hřiště jsme odcházeli s prohrou. V těch chvílích jsme už tušili, že první utkání play-off bude zároveň naším posledním. Po přesunu do haly Sareza a rychlém „dopingu“ cukrem v podobě Pepsi a oplatek, jimiž nás bohatě zásobili Kolajovi, jsme se vztyčenou hlavou nastoupili opět proti 1.SC Vítkovice, tentokrát proti jejich modrému oddílu. S pro nás blížícím se koncem turnaje jsme se rozhodli vložit do hry všechno, veškerou energii i emoce. Jednogólový náskok Vítkovic rychle dohnal svou střelou Mára Matuška a remíza se nám dařila udržet téměř do konce zápasu. Bohužel chvílemi jsme uzdu emocím pustili moc a dvě oslabení pro náš tým znamenala konec. Vítkovice přesilovek využily a zvítězily 3:1. Tím pro nás skončil turnaj a blížil se odjezd, který ale bylo potřeba zakončit jak jinak než opět hrou laser game (my něžné stvoření jsme se vyřádili na KINECTU). 

V neděli ráno budíček, nasedli jsme na vlak a unavení odjeli domů.

Ačkoli jsme nedosáhli žádného vítězství, stejně jsme toho během turnaje více získali než ztratili. Domů jsme si neodváželi jen prohru a modřiny, ale i spoustu zážitků a zkušeností, nových přátel a hlavně motivaci do další sezony, ve které ještě budeme mít hodně co ukázat.

A kdybyste toho neměli dost, tak si pusťte:

www.youtube.com/watch?v=vA1Uf3RoXUU&feature=youtu.be

Diskusní téma: OSTRAVA CUP - 3. až 5. června 2016

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek