OSTRAVA CUP - FINÁLOVÉ INFORMACE

30.05.2016 10:57

VŠICHNI SI TO POVINNĚ DO ZÍTŘEJŠÍHO TRÉNINKU PROČTOU!!!

REGISTRACE DO TURNAJE

probíhá od pátku od 8:00 a musí být proveddena nejpozději před začátkem našeho prvního zápasu (proto pojedeme v dostatečném předtsihu)

 

SOUPISKA

Protože byl pro některé z vás nadlidský výkon napsat si číslo dresu, pod kterým byste chtěli startovat, tak jsme doplnili soupisku za vás. Prohlédnout si ji můžete zde:

ostravacup.cz/junior/soupisky.asp?id=1223&kategorie=

Zítra na tréninku budete zkoušeni ze svých čísel dresů...kdo ho nebude znát, tak bude angličákovat ;-)

 

UBYTOVÁNÍ

Ubytovaní budeme v ZŠ PĚŠÍ (adresa: Pěší 66/1, 712 00 Ostrava-Muglinov). Ubytovávat se můžeme nejdřív od 18:00 v pátek a vystěhovaní musíme být nejpozději v neděli do 11:00.

Upozorňujeme vás všechny že se v ubytované třídě budeme chovat jak lidi a néé zvířátka. Platí se kauce 5000kč na případné škody na majetku.....tak ať se nám to neprodraží ;-)

 

HRACÍ ČAS

Hrací čas je v základních skupinách 2 x 15 minut, dle pravidel Mezinárodní florbalové federace IFF. Poslední minuta druhého poločasu se měří čistý čas. Přestávka je tříminutová . Time out v základních skupinách nejsou povoleny. V semifinále a finále a o třetí místo se hraje 3 x 15 minut, dle pravidel Mezinárodní florbalové federace IFF. Poslední tři minuty třetí třetiny se měří čistý čas. Přestávka je tříminutová


Vítězství v utkání základní skupiny znamená 3 body do tabulky, remíze 1 a porážka 0 bodů.
Získají-li dva nebo více týmů po utkáních skupiny stejný počet bodů, pak o dalším postupu resp. pořadí rozhoduje:
- počet bodů dosažených ve vzájemných utkáních
- rozdíl skóre ze vzájemných utkání
- celkový počet vstřelených branek ve vzájemných utkáních
- celkový rozdíl skóre
- celkový počet vstřelených branek
- los
Po remíze ve vyřazovacích zápasech následuje:
- série 5 trestných nájezdů
- série 1 trestného nájezdu (náhlá smrt)

 

POJIŠTĚNÍ

Účastníci startují na vlastní nebezpečí,

 

ZÁPIS O UTKÁNÍ

Zápis o utkání je nutno vyplnit čitelně hůlkovým písmem a předat ke stolku nejpozději 30 minut před začátkem každého utkání. Formuláře budou k dispozici během registrace týmů.

 

PŘEDZÁPASOVÁ PŘÍPRAVA

Rozcvičení před utkáním nemůže probíhat na hřišti (kromě finálových utkání), ale pouze mimo halu nebo v přilehlých prostorách.

 

ŠATNY

Vzhledem k omezenému počtu šaten ve všech halách budou tyto používány pouze jako průchozí. Po převlečení před utkáním je nutné, aby tým odnesl všechny osobní věci v taškách na hřiště. Po utkání může být přidělena jiná šatna.Pořadatel neručí za ztráty osobních věcí v průběhu celého turnaje.

 

ROZPIS UTKÁNÍ

Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu v uveřejněném rozpise.
V tomto případě budou informování všichni vedoucí družstev, kterých se daná změna týká. - proto je nutné aby jste při registraci zkontrolovali jméno vedoucího popřípadě ho změnili na správné aby nedošlo k případným kontumacím.

 

OCENĚNÍ

V každé kategorii budou oceněna první 3 družstva medaile (dle soupisky družstva) Vítěz každé kategorie obdrží putovní pohár. Předání ocenění proběhne bezprostředně po skončení příslušného finálového utkání

 

SKUPINA

My stratujeme ve skupině D:

1. SC Vítkovice
FBŠ Hummel Hattrick Brno
FBC Slušovice
1.MVIL Ostrava

 

ZÁPASY ZÁKLADNÍ SKUPINY:

3.6.2016

FBC Slušovice vs. FBŠ Hummel Hattrick Brno - hala: SH Trojhalí VHA - start v 13:30

1.MVIL Ostrava vs. FBC Slušovice - hala: JOC Varenská - start v 21:00

 

4.6. 2016

1. SC Vítkovice vs. FBC Slušovice - hala JOC Varenská - start v 14:45

 

Ze základní skupiny postupují všechny týmy.....takže si v Ostravě zahrajete minimálně 4 zápasy!! :-D 

 

DOPRAVA

Pojedeme na skupinovou jízdenku Vsetín - Ostrava a zpět (zatím se nám nedaří spojit se s paní, která má mít na starosti ještě levnější jízdenky pro účastníky Ostrava cupu....ale snad to nějak dopadne.

Na tréninku zítra pořešíme, kdo teda může jet rovnou s námi vlakem a kdo přijede později, nebo bude odjíždět dřív (vím, že se to týká cca dvou hráčů) - ať můžeme zajistit skupinovou, zpáteční jízdenku

 

Odjezd do Ostravy

9:04 odjezd ze Vsetína - příjezd do Ostravy 10:57

Straz na Vsetíně bude v 8:30 na vlakovém nádraží. Očekávat vás tam bude pan trenér Valerián. My s Tomem pojedeme vlakem už z Horního Lidče a vy k nám nasednete.

 Odjzed v neděli z Ostravy bude nejpozději kolem poledne (samozřejmě pokud budete hrát finále, tak se zdržíme :-D) - termín odjezdu z Ostravy pořešíme zítra na tréninku

 

Návratka, bez které není možné startovat, vyplnit a od rodičů nechat podepsat!!:

PROHLÁŠENÍ O ÚČASTI NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ.docx (14727)

PROHLÁŠENÍ O ÚČASTI NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ..doc (25088)