Turnaj v Hluku

10.01.2016 09:28

Hráli:

Tom Sousedík (G), Dan Chovanec, Ondra Kostka, Mira Šefl, Paťa Maršálek, Šíma Pekař (C), Jindra Hub, Luke Vinklárek

 

Výsledky:

FbC Holešov vs. FBC Slušovice (4:4)

            Branky dal: Jindra (2), Šíma, Paťas

FBC Slušovice vs. Panthers Otrokovice (3:7)

            Branky dal: Dan, Šíma (2)

 

Shrnutí

1. zápas:

Nastoupit v sedmi proti dvanácti do pole? To chce "koule." Nezklamali jste. Odvedli jste přesně takovou práci jaká se po vás chtěla a hráli jste si to, co sami nejlíp umíte. Velká pochvala, že Vás nepoložil ani stav, kdy jste na záčátku druhé třetiny prohrávali o dvě branky. Nejen že jste srovnali, ale dokonce jste se dostali i do dvoubrankového vedení. A ani Laďa Paťu nevystrašil :-D Výsledný stav? Paráda. Uhráli jste remízu a to je super. 

 

2. zápas:

Pantherů na nás bylo zase o trošku víc. 14 hráčů a ani tak jste to nevzdali. První třetina byla trochu zmatená a zapomněli jste na předem domluvený systém (zapomněli....spíš chvilku trvalo, než jste se přizpůsobili hře Pantherů) no už tam bylo šestibodové vedení Pantherů. Ale FBC Slušovice je prostě príííma tým, který bojuje vždycky do poslední chvíle a nikdy nic nevzdává. No a tak jste vyhráli druhou třetinu 2:1, třetí třetinu 1:0 s velkou zásluhou kapitána týmu, který do poslední chvíle na lavičce burcoval tým a sám dvě branky zařídil....škoda že jsme náskok nestáhli, ale s ostudou jsme rozhodně neodjížděli.

 

Něco málo k týmu:

Za sebe  musím říct, že se těším na každý turnaj s Vama. Jste čím dál lepší a bojovnější. Jste perfektní parta plná děcek, které bojují za tým. Umíte si udělat ze všeho srandu a je škoda, že někteří lisé nevidí co děláte v šatně. To by asi někteří nepochopili :-D :-D (chaloupko chaloupko k Tomoviiiiiii zády) :-D

 

Diskusní téma: Turnaj v Hluku - Napiš jak jsi ty viděl ty ;-)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek